Logo

Een logo! Hoe begin je eraan?

Voor ons was het vrij eenvoudig. Toen mijn zoontje 1 jaar oud werd, kreeg ik even het zot in mijn hoofd en zette ik een tattoo op mijn arm. Mijn tattoo ziet er exact hetzelfde uit als het logo (zonder 'Rubila' onder). Het zijn de eerste letters van mijn kindjes hun naam, maar een beetje in abstracte vorm. De i staan voor Ilan, de R staan voor Rubi.

Toen we moesten nadenken over de kleuren, zei mijn vriend: " De i steken we in het geel en de R in het roze, want dat zijn hun lievelingskleuren." Eerlijk, mijn eerste gedacht: wat een gigantisch lelijke kleurcombinatie! Maar als ik het nu bekijk, moet ik toegeven dat het best wel leuk is. Oké, het is een beetje een kleurboek... maar we verkopen natuurlijk ook allerlei spullen voor kinderen. Het doet mij denken aan snoep.. en dat lijkt mij altijd goed.

Het idee was er. Nu nog de uitvoering. Ik had een kleine schets gemaakt, maar het was mijn vaste looppartner Sara die mij uit de nood wist te helpen. Zij heeft een grafische opleiding en maakte in de ochtend van haar eerste verlofdag dit logo. Ik was meteen verkocht en ben haar dan ook eeuwig dankbaar voor haar hulp.

Wat vinden jullie ervan?

 

1 comment

Kato

Kato

Supermooi logo en in de lievelingskleuren van de kindjes. Goed gedaan. sara weet van wanten

Reageer

Alle commentaren worden beoordeeld voor ze getoond worden